ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 500 ΜΕΡΙΔΩΝ ΦΑΓΗΤΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΓΙΑ 7 ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ – 002/2019


 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Αποστολή ΑΜΚΕ Ενημερώνει  τους υποψήφιους συμμετέχοντες του πρόχειρου διαγωνισμού 002/2019 «Προμήθεια, μεταφορά και παράδοση πεντακοσίων (500) μερίδων φαγητού ημερησίως για επτά (7) μήνες με σκοπό τη διανομή του σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ‘ΑΠΟΣΤΟΛΗ΄ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών» ότι πραγματοποιήθηκε αλλαγή της παραγράφου Ε) Υπεύθυνης δήλωσης που αφορά δικαιολογητικά συμμετοχής.

Το ορθόν: Ε) ότι δεν του έχουν επιβληθεί συμβατικές κυρώσεις στο πλαίσιο εκτέλεσης συμβάσεων συναφούς αντικειμένου από δημόσιους ή/και ιδιωτικούς φορείς.

Ως εκ του ορίζεται νέα ημερομηνία κατάθεσης και ανοίγματος προσφορών.

Οι υποψήφιοι ανάδοχοι θα πρέπει να υποβάλλουν τις προσφορές τους,  στο πρωτόκολλο της «Αποστολής» στην οδό Ήρας αρ. 8& Δέσπως Σέχου αρ. 37, Ν. Κόσμος (πλ. Κυνοσάργους), Αττική, στον τρίτο όροφο του κτιρίου, μέχρι την 26/03/2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00.

Η διενέργεια του διαγωνισμού, η αποσφράγιση των προσφορών (δικαιολογητικών συμμετοχής, των τεχνικών και οικονομικών προσφορών) θα γίνει από την  αρμόδια τριμελή  επιτροπή, η οποία ορίστηκε με την από 04/03/2019 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Αναθέτουσας, στις 26/03/2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:30, στην έδρα της «Αποστολής» (Ήρας 8 & Δέσπως Σέχου 37, Ν. Κόσμος, Τ.Κ. 11743, Αθήνα) δημόσια και σε μία συνεδρίαση, παρουσία των προσφερόντων ή των νομίμως εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων τους.

 

«Προμήθεια, μεταφορά και παράδοση πεντακοσίων (500) μερίδων φαγητού ημερησίως για επτά (7) μήνες με σκοπό τη διανομή του σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ‘ΑΠΟΣΤΟΛΗ΄ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών»

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με την επωνυμία «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» προκηρύσσει ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό για την προμήθεια (500) μερίδων φαγητού ημερησίως για επτά (7) μήνες με σκοπό τη διανομή του σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες προϋπολογισμού ενενήντα οκτώ χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (98.500,00€), χωρίς τον αναλογούντα ΦΠΑ. με την κατάθεση έγγραφων σφραγισμένων προσφορών.

Η χρηματοδότηση γίνεται με ίδιους πόρους της Αναθέτουσας.

Κριτήριο ανάθεσης  της σύμβασης αποτελεί η χαμηλότερη τιμή ανά μερίδα φαγητού.

Τόπος παράδοσης των γευμάτων  είναι ο περιβάλλων χώρος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Αθηναίων (πλατεία Κουμουνδούρου).

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, συνεταιρισμοί και κοινοπραξίες που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή ή εμπορία τροφίμων τουλάχιστον την τελευταία 3ετία, με σχετική νόμιμη άδεια λειτουργίας.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την 22/03/2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:30 μ.μ., στην έδρα της Αναθέτουσας επί της οδού Ήρας αρ. 8 και Δέσπως Σέχου 37, Ν. Κόσμος, ενώπιον Τριμελούς Επιτροπής, με την κατάθεση έγγραφων σφραγισμένων προσφορών..

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Γραφεία της Αποστολής, ώρες 10:00 – 12:00 τις εργάσιμες ημέρες και στον τηλεφωνικό αριθμό 2130-184400 (αρμόδιος κος Θωμάς Βλάχος) και στην ιστοσελίδα της Αποστολής www.mkoapostoli.gr

Το πλήρες τεύχος Διακήρυξης και τα παραρτήματα αυτής, είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της ΑΜΚΕ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» www.mkoapostoli.gr

Ο Γενικός Διευθυντής

Κωνσταντίνος Δήμτσας

 

Αναλυτική Πρόσκληση

Ενημέρωση σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Παράρτημα Α - Τεχνικές Προδιαγραφές

Παράρτημα Β - Υπόδειγμα Εγγυητικής Καλής Εκτέλεσης

Παράρτημα Γ - Υπόδειγμα Οικονομικής Προσφοράς

Παράρτημα Δ - Σχέδιο Σύμβασης